Rubriky
Blog

Objednávka střediskového merche 👕

Spouštíme možnost objednat si ​s​třediskové oblečení…😲 ​Nabízíme našim členům, ale také příznivcům a podporovatelům z řad rodičů, přátel i široké veřejnosti, možnost pořídit si jedinečnou výbavu svého šatníku. Jedinečnou, protože žádná podobná série „textilu“ nebyla v historii našeho střediska dosud produkována. Jedná se o jedinečné kousky našeho střediska, které se hodí na skautské aktivity.

Co si můžete objednat?

Celkem ​m​áme 3 p​r​odukty –⁠ tričko, ​mikinu a plátěnku.

​Jde o kvalitní výrobky, které jsou potisknuté sítotiskem. Můžete si objednat triko ve dvou barevných variantách, mikinu a plátěnou tašku. Vše ideální nejen na skautské schůzky a výpravy, ale i na běžné nošení.

Cena produktů je závislá na počtu vyrobených kusů. Čím více se daného produktu vyrobí, tím bude cena nižší. Ve formuláři proto nalezne nejvyšší možnou cenu.

Triko

Triko je navrženo ve dvou barevných provedeních – zeleném a hnědém. Vše je vyladěno tak, aby se nám hodili ke skautským šátkům a my tak mohli stylově vyrazit na skautské výpravy.
Gramáž materiálu: 160g/m²
Trika jsou ve třech provedeních – dětské, dámské a unisex. Ve formuláři u každého provedení najdete odkaz na tabulku velikostí přímo od výrobce textilu.

Mikina

Mikina „klokanka“ s kapucí v tmavomodrém odstínu.
Gramáž materiálu: 280g/m²
Mikiny jsou ve dvou provedeních – dámské a unisex. Ve formuláři u každého provedení najdete odkaz na tabulku velikostí přímo od výrobce textilu.

Plátěná taška

Plátěné tašky z bavlny jsou vhodné pro každodenní použití pro skauta i skautku. Díky dlouhým uším jsou opravdu pohodlné na nošení nákupů při plnění dobrých skutků, věcí na schůzku nebo jen tak jako doplněk…
Materiál: 100% bavlna
Rozměry: výška 42 cm, šířka 38 cm


Jak si můžete merch objednat?

Pro objednání využijte tento formulář. ​Možnost objednání bude ukončen​a ​12. dubna.

Do tohoto data ​s​e předměty pouze objedn​á​vají, platba bude probíhat ​až budeme vědět množství jednotlivých produktů, protože to bude mít vliv na cenu. ​Konečnou cenu vám pošleme hned, jak bude cena jasná. Platba za objednávku proběhne až při převzetí.

Pozor –⁠ objednávka se stává závaznou objednáním, nikoliv zaplacením!