Rubriky
Blog Blog 12. oddílu

Listopadová kukaččí vycházka

Není špatného počasí, pouze špatného oblečení. V duchu tohoto rčení se nesla naše vycházka o prvním listopadovém víkendu. Ráno jsme se sešly u klubovny a vydaly jsme se mlhou zahalenou krajinou na Svatou Annu.

Počasí nebylo příliš příznivé, ale i tak se nám podařilo dostat do vzduchu nějaké draky, které jsme si vzaly s sebou. Mlha se pořád držela a my, zahřáté po běhu s drakem, vyšly vstříc zahalené krajině, která se nám odhalovala jen pár metrů před námi. V lese jsme si zahrály naší oblíbenou hru, při které začalo drobně pršet. Hra proto dostala jiný rozměr, protože v pláštěnkách byla mnohem těžší.

Během svačiny se Lauře, Šami a Beátce podařilo rozdělat malý ohýnek ze suchého dříví, které objevily při hře. Po uhašení ohýnku jsme se, pořád v pláštěnkách, vydaly ven z lesa. Déšť ustával a my si na louce zahrály ještě pár her.

Když nám už nezbývalo mnoho času, vydaly jsme se na zpět ke klubovně, kde na nás čekali rodiče. Počasí nám sice nevyšlo, ale protože nejsme z cukru, tak nám ani déšť nevadí.