Rubriky
Blog Blog 12. oddílu

Deštivá sobotní vycházka Světlušek

Celý den prší, a tak není zcela jisté, zda se plánovaná vycházka pro nejmladší členky našeho oddílu vůbec uskuteční. A však jak my rády říkáme, není špatného počasí, je jen špatného oblečení, tudíž jsme se rozhodly i přes nepříznivé počasí vyrazit do přírody.

Sešlo se nás hodně a vycházka mohla být zahájena. Abychom hodně nepromokly, zůstaly jsme nejdříve v klubovně a hrály různé pohybové hry. Počasí nám přálo a po chvíli přestalo pršet. Šly jsme tedy ven abychom nestrávily celé odpoledne zavřené v klubovně. I venku jsme hrály různé běhací hry, a také sbíraly listy a pozorovaly barvy podzimu.

V klubovně na nás čekal teplý čaj a výtvarná aktivita. Nasbírané listy jsme lepily na papír a tvořily tak různé účesy. Každá z nás potom představila svoji „postavičku z listů“ a vymyslela si o ní krátký příběh. Na závěr nám zbyl čas ještě na jednu aktivitu, kterou bylo živé pexeso. Všechny nás bavilo, ale hrály jsme jen jedno kolo neboť už nastal konec dnešní vycházky. Rozloučily jsme se tradičním oddílovým pokřikem a vydaly se domů.

Krtina